DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du brug for inspiration til en perfekt gave til din far? Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, især fordi man ikke igen i år gider give strømper eller endnu en t-shirt til samlingen, som han aldrig får brugt. Lad dig inspirere af nedenstående gaveidéer, der garanteret vil være et stort hit hos din far.

En gavekurv til ham, der fortjener eksklusive lækkerier

Kunne du godt tænke dig at forkæle din far med lidt lækkert i julen, så kan du fylde en gavekurv med alle hans favoritsager. Det er en rigtig god gaveidé til manden, der har alt – for man kan altid bruge en gavekurv med lækre ting og sager i.

Her er et par forslag til gavekurvens indhold:

  • En god gin med tilhørende tonic.
  • Lækker chokolade.
  • Specialøl
  • Kaffe af god kvalitet.

Tag din far med til ølsmagning

Hvis din far godt kan lide øl, så skal du da tage ham med til en ølsmagning. Her kan I nyde noget kvalitetstid, samtidig med at I får smagt på alverdens øl og høre om alle historierne. Der er altså lagt an til en hyggelig stund, og det er helt sikkert noget, din far vil elske, hvis han godt kan lide øl.

Giv en oplevelse, der får adrenalinen til at pumpe rundt

Er din far frisk og klar på nye oplevelser, så vil han uden tvivl elske at få en fed oplevelse i julegave. Hvis han er til fart over feltet og adrenalin i store mængder, så kan du jo blandt andet finde gavekort til følgende oplevelser:

  • En tur i luftballon
  • En tur på racerbanen i fede biler
  • Pistolskydning

Du kan vælge, at I deler denne oplevelse sammen, men det kan også være, at du vil lade ham tage af sted med nogle af hans bedste kammerater.