DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Adventsgaver har mange gode kvaliteter. De fleste kan jo godt lide at få gaver – om det så er en selv, eller hende der betyder mest i ens liv. Det er bare dejligt at modtage noget, fra den man elsker.

Adventsgaven tillader en at give små gaver i løbet af hele december, i stedet for at man må nøjes med en stor gave juleaften. Det er smart, hvis man har småting man gerne vil give, eller hvis man gerne vil give noget, som andre helst ikke skal se.

De små ting man går og mangler

Der er altid alle mulige småting, som man går og mangler, men ikke lige kan få taget sig sammen til at købe. Det kan for eksempel være diverse genstande til køkkenet.

Noget knækker på en grydeske, men man får den til at virke alligevel. Måske trænger man til en kande, der ikke drypper. Det kan sågar også bare være favoritsnacks til snackhylden. Køkkenet kan altid bruge en smule ekstra.

Småting rundt omkring i huset trænger også ofte til en kærlig hånd. Hvis en pære er sprunget, kan man ofte komme til at vente længe med at skifte den ud. Plæneklipperklingerne får nok også lov at køre lidt længere, selvom de er ved at være lige lovligt sløve. Der er altid nogle småting, som i begge ville nyde godt af at få fikset.

De små ting hun kan forkæles med

Det er dog en god ide også at fokusere mere på hende, i stedet for at det kun handler om jer begge. Det kan bare noget, når fokus er på den enkelte.

Her kan man overveje, om hun har nogle hobbyer, som man kan give til. Måske er det garn til når der hækles? Gavekort til computerspil, hvis hun er gamer? Eller man kan købe merchandise tilhørende hendes favoritshow eller bog.

Selvforkælelse er også altid godt. Et gavekort til en omgang massage kan man komme langt med. Det kan også være en ølsmagning eller vinsmagning, alt efter hvad hun er til. Biografbilletter kan også meget.

Det kan også være, at i har lyst til, at der sker noget nyt i soveværelset. Om det er en vibrator eller brystklemmer gør ikke den store forskel. Så længe du har en god ide om, hvad hun godt kan lide, skal det nok gå. Det er jo kun jul en gang om året.