DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kan aldrig regne med det danske vejr, så sne i december er ikke en garanti. Derfor må du aktivt gøre noget andet for at sprede julestemning. Du kan eksempelvis bage lækre julekager eller pynte op i stuen. I kan også i familien give hinanden adventsgaver. 

Det er en særlig populær tradition, som også i høj grad kan være med til at skabe god stemning. Da du allerede er endt på denne side, så er det sandsynligt, at du allerede er bekendt med traditionen og mangler hjælp til at finde på gode adventsgaver. Der er dog hjælp at hente, for herunder finder du 4 ideer til adventsgaver.  

En lækker julekalender

Du kan vælge at give en lækker adventsjulekalender ved første søndag i advent. På den måde får du klaret alle adventsgaverne i én omgang. Der findes en række af speciale julekalendere, som du kan bruge som adventsgave. 

Det kan eksempelvis være lækre julekalendere med drikkevarer såsom gin og tonic, så modtageren hver søndag kan lave sig en ny og forfriskende drink. Du kan også vælge en kalender med 24 låger, så der er en ny overraskelse hver eneste dag, som kan sprede glæde. 

En varm julesweater

En anden hyggelig adventsgave er en dejlig varm sweater. Der findes et utal af sweatre med simple, sjove eller søde motiver. Ikke nok med at modtageren vil se komfortabel og hyggelig ud, den vil også holde modtageren af adventsgaven varm. 

En oplevelse i adventsgave

Et af de steder, hvor julehyggen for alvor kan mærkes, er på et af landets julemarkeder. Det kan derfor også være en god adventsgave at give oplevelsen af en tur sammen på et marked nær jer. Her kan du i dit eget hjemmelavede gavekort måske inkludere en varm kop kakao, som kan indløses, når I kommer frem til julemarkedet. Det er oftest hyggeligt for både dig og modtageren af 

Julegodter i massevis

En sidste oplagt adventsgave er nogle lækre julegodter. Find det juleslik eller de julekager, som modtageren bedst kan lide. Hvis du ikke er sikker på, hvilke godter modtageren er fan af, så kan du også vælge at give nogle eksklusive chokolader eller lignende i gave.

Køb rigeligt af de søde varer, for der kunne jo komme gæster i løbet af december, som vil sætte pris på en smagsprøve. Selv hvis der ikke gør, så er det helt okay at forkæle sig selv i den søde juletid.