DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mangler du inspiration til en helt særlig julegave, som du kan give i år? Det er på det seneste blevet mere og mere populært at gro indendørs cannabisfrø derhjemme, og derfor kan det blive den sjoveste gave at give i år. Kender du en som elsker at få grønne fingre og kaste sig over nye plantehobbyer? Så er cannabisfrø en super god gave at forære til jul. 

Hvad er cannabisfrø? 

Cannabisfrø kan dyrkes både indenfor og udenfor. De små cannabisfrø er hvad der til sidst vokser sig til den velkendte hampeplante, som er den man får rusmidler som hash, weed og skunk fra. Hampeplanten bruges også til at skabe forskellige lindrende olier, som for eksempel den velkendte CBD-olie, der ofte bruges til alternativ medicinbehandling.

I nogle tilfælde bliver hamplantens olier brugt til madolier og kosttilskud. Det er også velkendt at finde hamp-olier i cremer, shampoo og andre kosmetiske produkter. Det er en utrolig alsidig og meget populær plante, hvoraf vi stadig lærer mere og mere om dens helende egenskaber.

Cannabisfrø du kan gro indenfor 

I Danmark er det blevet ganske almindeligt, at dyrke cannabis indenfor. Det er en hyggelig og sjov hobby, som ikke kræver hverken megen plads eller den store viden om planteverdenen. Du finder et kæmpe udvalg af cannabisfrø på Sensimilla, som er klar til at blive pakket til gave og plantet der hjemme.

Kender du en som er vild med cannabis? Så er indendørs cannabisfrø en suveræn og unik gave at forære til jul. Cannabisfrøene vokser sig til en superplante der er både flot at se på og enormt alsidig at bruge til mange forskellige ting.

Få alt groudstyret med

Den heldige gavemodtager vil med sikkerhed have mest succes med sine nye frø, hvis der også følger lidt ekstra hjælp med. Det er nemlig lidt en kunst i sig selv at dyrke indendørs cannabisfrø. 

Ingen cannabisfrø er fuldkommen ens, derfor skal de alle behandles ud fra særlige behov. På Sensimilla finder du et bredt udvalg af indendørs cannabisfrø med en tilhørende specifikation og beskrivelse af lys og vandingsforhold. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, hvor du for eksempel kan smide et lille grotelt, gødning eller grolys med i gaven. 

Man kommer bedst fra start med kvalitetsudstyr til sin dyrkning af cannabis, så hvis du vil give en rigtig god julegave, så sørg for at få det hele med.