DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv (for hvorfor ikke?) eller at en af dine nærmeste, har fortjent en ekstra god december med et smukt smykke i julegave, så er vi til at hjælpe. Alt fra smykke adventsgaver der for julesokken til at glitre, til de lidt dyrere arve smykker, vi har fundet de bedste smykkemærker du bør kigge på denne jul. Vi har fundet noget der vil passe til enhver smag og pengepung.

Stilfulde smykker til jul

Smukke smykker behøver ikke koste alverden, hvilket er bevidst af Julie Abelstedt, den kendte unge danske smykke designer. Hun designer smykker der ligner en million men til priser alle kan være med på. Hendes delikate smykker er alle nemme at bære sammen med de smykker man har i forvejen, og de vil helt sikkert bringe et smil frem på hende du giver julegaven til.

Julie fortæller at Abelstedt er blevet skabt med tanken om at det skal være en overraskelse at modtage et Abelstedt smykke, hun fortæller også at 50% af deres kunder er mænd der shopper julegaver til sin kæreste, søster eller mor. Men efter vi har fået herrekollektionen er kvinderne også begyndt at købe herre smykker til deres bror, far eller mand.

Julen er den bedste højtid for Abelstedt, og er i december en af de største smykkemærker med højest omsætning. År for år har de slået rekord og de regner stærkt med at slå endnu en rekord i 2022.

Smykker er tidløse og går ikke af mode ligesom tøj kan gøre. Sørg derfor for at købe et smykke der er lavet i en ordentlig kvalitet, så smykket kan holde så lang tid som muligt.

Halskæder til Jul

Alt fra simple guldhalskæder til en tyk sølvkæde, til en romantisk og klassisk diamant kæde med vedhæng. Du kan finde alle disse perfekte julegaver på Abelstedt som er den mest kendte smykkeside hen over julen. De pakker alle halskæder ind i en smuk æsker hvorefter æsken bliver flot pakket ind i en gavepose.

Indpakningen er dog ikke alt! Det vigtigste er smykket, halskæden, ringen og øreringe. Er du i tvivl om hvilken halskæde du skal købe så gå efter noget mere simpelt. Kender du hende rigtig godt, og ved hvilken stil hun har bør du ikke være nervøs for at vælge noget mere risikabelt. Abelstedt har fantastiske moderne designs med flair og personlighed. Perfekt til dem, der elsker smykker, da Abelstedts smykker er en sand samtalestarter.

De bedste smykkejulegaver i 2022

Med lyse og geniale kombinationer af ædelstene, halvædelsten og endda antik keramik er en ring med farvede sten et fantastisk til smykkeelskeren. De vil med garanti tilføje et strejf af drama til alt, hvad du parrer dem med, fra en klassisk hvid T-shirt til en lille sort cocktailkjole. Hver ikke bange for at købe noget unikt denne jul til den du holder af. Køber du online kan man hos de fleste hurtigt bytte og returnere helt kvit og frit.

Smykker er aldrig en dårlig ide, slet ikke hvis du stadigvæk står og mangler julegaven.