DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Findes der noget værre end bløde pakker? Ja. Det gør der. Sådan må det korte svar være. Om det er den skinbarlige sandhed, må du selv afgøre. Findes der så noget bedre end en elektronisk pakke? Nej. Det gør der ikke. Det er selvfølgelig også en smagssag, men der kan vist være bred enighed om, at det altid er fedt at få en mobiltelefon i julegave.

Hvorfor er det så, at det er så fedt? Og hvilken mobiltelefon skal man have, hvis man skal have en ny mobiltelefon i julegave? Vi kigger på de kommende modeller. Dem, der skal bringe glæde i familier landet over.

Du kan også klikke dig ind på Mobil.nu og læse mobilekspert Steen Jørgensen guide til bedste mobil. Der findes mange forskellige mobiltelefoner på markedet, og derfor kan det være rigtig svært at finde ud af, hvilken man skal satse på.

iPhone fejrer jubilæum i 2017

I år er det ti år siden, den første iPhone kom på markedet. Og mon ikke Apple har lagt i ovnen til den helt store jubilæumsfest? Det er vi mange, der håber på i hvert fald — og derfor bliver det rigtig spændende at se, hvad de finder frem til.

Især efter at nyskabelsen ikke har været på sit højeste i lang tid hos den amerikanske techgigant. Lad os håbe, at Apple markerer jubilæumsåret med et brag af en fest. Fyldt med overraskelser.

Samsungs nyeste familiemedlem er i en klasse for sig

2016 bød på både op- og nedture for Samsung. Først og fremmest så Samsung Galaxy S7 dagens lys. Den blev af mange eksperter udråbt til at være den bedste mobil på markedet.

Det var dog også året, hvor Apples Note-mobil brød i brand. Bogstaveligt talt. Det kostede virksomheden mange penge, og det må siges at være blandt de største skandaler i mobilverdenen. Nogensinde.

At virksomheden efterhånden har et blakket ry, er ikke nogen hemmelighed. Det kan der dog nå at blive ændret på; Samsung har nemlig lige lanceret den nye Samsung Galaxy S8 — og den har allerede høstet rosende anmeldelser.