DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid lige sjovt for de børn som har fødselsdag lige omkring juleaften, da fejringen af fødselsdagen nogle gange godt kan drukne lidt i alt juleriet. Men ikke desto mindre er det meget praktisk for forældrene, da de kan få mange gode babyting i julegave. Vi begynder efterhånden at bevæge os ind i efteråret, og det betyder, at der kun er en årstid som skiller os fra den højtid vi elsker så højt nemlig juleaften. Selvom nogen mener at 4 måneder stadigvæk er lang tid, så kan det godt betale sig at begynde nu. Og hvis man ved at nogen i ens familie har termin lige omkring jul, så er gaver til de helt små en oplagt idé.

Den dyre i måske skal være flere om

Når man skal til at have børn, så skal man købe en helt masse ting, og det er ikke alle af tingene der er helt billige. Det kan derfor godt betale sig at putte dem på ønskesedlen. Når der er tale om så dyre ting, så er det måske heller ikke noget, som man lige giver i julegave. Man kan derfor passende stikke hovederne sammen i familien og gå sammen om at købe den perfekte julegave til de kommende forældre. Her kan der fx være tale om en barnevogn eller noget lignende.

Den klassiske babygave

Som sagt skal forældrene købe en million ting, så det er måske det nemmeste tidspunkt at købe gaver på, da der er så mange muligheder. Man kan både købe tøj til den lille baby, da babystørrelser ofte er nemme at ramme. Man kan også købe en af barnets første bamser eller stykker legetøj.

Den gratis tjeneste

Hvis man er ung og måske ikke har så mange penge at rutte med, så kan det ofte være svært at få råd til samtlige julegaver. Derfor må man være lidt kreativ. En god idé er at give en tjeneste ud. Her kan der være tale om babysitting (når barnet er gammelt nok), eller man kan male børneværelset.