DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julegaveræset er for alvor startet, men har du husket at finde julegaven til boligen? Her er et par tips til, hvad du kan forkæle boligen med.

Gør-det-selv projekter

Hvis du ikke synes, at budgettet holder til den helt store julegave til boligen, er der et godt alternativ: Lav eller byg noget selv. I øjeblikket er det højeste mode at bygge sine egne spiseborde. Det kræver kun, at du finder noget flot træ, slår et par søm i og slutter af med at høvle og pudse. Hvis du har noget gammelt træ liggende, er det en oplagt mulighed at anvende det. Hvis du ikke har, kan du altid tage et smut forbi din lokale trælasthandel.

Et smukt nyt plankegulv

Hvis der er noget, der kan være med til at pifte boligen op, er det et nyt plankegulv. I gamle dage var det primært gulvtæpper, der var i højeste kurs, fordi det rent praktisk var varmt. Sådan er det ikke længere. Den moderne familie har travlt med at koordinere alt fra arbejde, pasning af børn og madlavning. Det betyder, at der ikke er meget tid til at gøre rent, og det er derfor vigtigt, at det er nemt at rende over gulvet med en støvsuger. Et plankegulv er både praktisk og flot. Se mere her.

Dekorér hjemmet med smukke farver

Den skandinaviske stil er ofte præget af minimalisme. Det betyder, at der sjældent er særlig mange farver i de danske hjem. Det kan du nemt lave om ved at købe nogle farverige malerier, som kan være med til at skabe nyt liv i hjemmet. Hvis malerier ikke er din stil, kan du sagtens tilsætte en masse farver på anden vis. Køb for eksempel nogle flotte, farverige pyntepuder til sofaen. De små detaljer betyder langt mere, end du regner med.