DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som bekendt er vi officielt trådt ind i vinterperioden, og det betyder, at temperaturerne er faldet, solskinstimerne er minimeret og julen står for døren. Det betyder samtidig, at julegaveræset er skudt i gang, og du står midt i årets dilemma: Hvad skal dine ansatte have i julegave? Her er et par tips til julegaveidéer.

En oplevelsesgave

Hvis det volder meget besvær at skulle finde på den perfekte julegave, som alle vil blive glad for, er der nogle klassikere, som enhver medarbejder kan bruge. Det gælder for eksempel oplevelsesgaver. Det kan være alt fra restaurantbesøg, biograftur, vinsmagningskursus eller et wellnessophold. Dine medarbejdere vil uden tvivl blive glad for gaven, fordi det betyder, at de kan lave noget hyggeligt med kæresten eller en ven. Du kan også overveje at give et wellnessophold, hvor datoen allerede er fastsat og ligger i arbejdstiden. Formålet kunne være at lave et teambuilding ophold, hvor dine medarbejdere skulle hygge sig og skabe gode relationer.

Gi’ et kursus

Mange medarbejdere er interesserede i kurser, fordi det både gavner deres CV og deres arbejdsområde. Kurset skal naturligvis afspejle arbejdsområderne, så det giver mening. Hvis jeres opgaver ligger inden for det maritime felt, kan du med fordel give dine medarbejdere et sikkerhedskursus. Klik her og se mere, hvis du vil give en anderledes julegave.

God vin og en æske chokolade

En anden gave som altid falder i god jord er lækkerier i form af vin, chokolade og delikatesser. Det er en gave, som de fleste kan bruge. Hvis du ikke gider at give den klassiske gavekurv med vin og chokolade, kan du for eksempel lave en aftale med en delikatessebutik, hvor dine ansatte vil få en lækker kurv med forskellige delikatesser. Det er sjældent, at man vælger at gå i en delikatessebutik, hvis man blot mangler noget lækkert, og derfor er det den perfekte julegave.