DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man har en, gør det selv man gående derhjemme kan det være svært at finde den perfekte julegave til ham. Selvom der findes mange forskellige ting man kan købe til netop forskellige gør det selv projekter, så kan tingene i ordenlig kvalitet oftest være ret dyre. Samtidig har din mand måske også en stærk præference inden for et bestemt mærke eller brand som mange af hans andre ting er inden for og derfor vil kunne spille sammen. Dog har vi alligevel prøvet at se om vi kunne samle nogle tips til dig der gerne vil give din handy man en god julegave

Noget lækkert arbejdstøj

Det kan være irriterende at lave gør det selv projekter i sit normale tøj da man kan risikere at det går i stykker undervejs. Derfor bliver det oftest en gammel T-shirt der bliver hevet frem fra gemmerne og nogle slidte bukser man kan bruge mens man arbejder. Men du kan helt sikkert finde noget lækkert arbejdstøj din mand vil blive utroligt glad for og som også er rart at have på i mange timer, når han bruger hele weekenden på hans projekter. Derudover kan noget godt arbejdstøj også være super lækkert for dig at se på frem for de slidte T-shirts.

En lille påmindelse

Uden at skulle lege hende den bestemmende kone der er bekymret for sin mand, så kan det være du skal give ham en lille påmindelse om hvad det er man som ufaglært må pille ved og ikke pille ved. Oftest er reglen at hvis det er elinstallationer eller vvs-arbejde skal man tage fat i en elektriker eller en vvs installatør

Noget simpelt værktøj

Det kan være svært at navigere i junglen af værktøj. Men hvis du begiver dig ud i det nærmest byggemarked, kan du helt sikkert på god vejledning hvis du spørger pænt og fortæller lystigt om hvad det er din mand laver derhjemme. Så kan de sikkert finde noget han vil kunne bruge på sigt.