DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nu kun 12 dage til jul, og de fleste er ved at have styr på julegaverne. Men er du en af dem, som ikke rigtig ved at du ønsker dig, eller ved hvad du skal give dine forældre eller din partner, så kunne en håndværker være en idé. Eller måske et gavekort så du selv kan agere håndværker for en dag. Mulighederne er mange, men værdien i at du en service, og ikke en fysisk gave, kan være langt større. Her i artiklen kommer vi med bud på hvilken slags håndværker, der kunne være en idé som gave.

En håndværker i gave, er en perfekt idé, dog kommer det an på den enkeltes situation. En havemand, eller at du selv tilbyder dig som havemand er guld værd for en forældre, som måske ikke lige kan overskue havearbejdet alene. En professionel havemand, kan også være en løsning, hvis der skal foretage et større arbejde. En god handyman som, en tømrer, vil kunne hjælpe med en masse små ting i huset, som man bare ikke kan få tages sig sammen med.

Giv husets gulve et nyt liv

En anden mulighed at give et gavekort til er en gulvslibere. Når han har udført sit arbejde, er husets gulve som nye, og kan holde i mange år. Du kan vælge om du blot vil have slebet gulvet, og lade gulvets rå look stå, eller om du vil have det behandlet med olie, lud eller maling. Lige præcis en gulvafslibning skal du have en professionel til. Når et gulv bliver af høvlet, kommer en masse fin-støv, og det kan sætte sig i hele huset eller lejligheden. En professionel gulvslibere har det rigtige værktøj, og klare arbejdet på den kvarte tid, end hvad du selv vil have kunne gøre det. Udover det rigtige værktøj, ved han også hvordan gulvet reagere og hvilken behandling som vil være optimal.