DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er en tid hvor vi skal glæde hinanden, hvilket vi gør igennem godt selskab, god mad og gode gaver. Dette bliver gjort igennem utallige julefrokoster, julehyggedage og selvfølgelig juleaften. Men der er også flere måder, at man kan glæde de mennesker som er en nærmest. En af de måder vores forældre gjorde december speciel, da vi var små var med den klassiske pakkekalender. Med en pakkekalender kunne vi hver dag pakke en lille gave op, så hver dag i december indtil d. 24 blev lidt ekstra speciel. Men en pakkekalender behøver ikke nødvendigvis at blive lavet af mor, men man kan i stedet lave en sød og sjov en til sin partner. Herunder kommer et bud på ting du kan komme i pakkekalender til din partner.

Kondomer

Kondomer er altid sjove at give uanset hvem man giver dem til, og selvom at de egentlig er bund seriøse, så kan de næsten altid få et smil frem på læben. Men nu når det er en pakkekalender til ens partner, så forventes det jo selvfølgelig at de bliver brugt. Kondomer findes i mange forskellige udgaver med smage og former, så på den måde får man prøvet lidt forskelligt i løbet af december. Læs mere for forskellige kondomer her.

Kuponer

Den klassiske idé til når man ikke ved man skal give i gave er selvfølgelig kuponer, hvor man udlover en gerning på hver og en af kuponerne. Disse kan bestå af kys, kram, sex eller oprydning af stuen, kun fantasien sætter grænser. På den måde kan man placere kuponerne på de dage i december, hvor man ved de passer bedst.

Øl eller vin

Mor plejede ofte at putte slik og chokolade i pakkekalenderen, hvilket bestemt også kan virke til voksne, men da det jo er en voksen kalender, er mit bud en øl eller en flaske vin, som man kan dele.