DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

December er lige om hjørnet, og julegaverne skal købes ind. December er uden tvivl den dyreste måned på året, da der afholdes mange arrangementer så som julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Hvis du som mange andre godt kunne tænke sig lidt flere penge til julegaverne, så læs med her.

I en almindelig familie er kan der være mange penge at spare, ved at gennemgå udgifterne, fra ende til anden. Både valg af energiselskab, udbyder på internet og telefoni og mange andre ting. Her er det netop mobiltelefoni som vi vil give et par råd til, hvordan der kan spares flere tusinde kroner om året på dette. En gennemsnitlig familie kan spare op til 10.000 kr. på telefoni, bredbånd og tv-løsning. Mange teleudbydere tilbyder alle 3 ting, og der kan være store besparelser ved at samle tingene. Et teleselskab som Telenor, har en af markedets bedste familieabonnement. Dog tilbyder Telenor på nuværende tidspunkt ikke nogen former for tv løsning, så den skal i ud og finde ved konkurrenterne. Det kan dog stadig svare sig at beholde telefonabonnementerne ved Telenor. Med i pakkeløsningen, som kaldes for Fri+ familie, følger også en lang række fordele. Blandt andet får hvert abonnement en lang række fordele, som Onedrive, office 365 og mobilforsikring. Familie rabatten giver til hvert enkelt abonnement fri tale, 5 GB og fri SMS/mms helt ned til 79 kroner /md, dog efter først efter abonnement nummer et, som koster 149 kr. Som tillæg får familien en lang række rabatter på bl.a. bredbånd og mulighed for at købe udvalgte mobiltelefoner helt ned til én krone. Ligeledes er der når familien rejser i norden og EU gratis Tale og SMS, og muligt at tilkøbe data for fordelagtige priser.

Bedste priser på smartphone

De bedste priser og tilbud iphone købes ved f.eks. Telenor hvor der samtidig tegnes et Fri+ familie abonnement. Her samles alle abonnementerne under sammen betaler, og der gives oven i købet store rabatter ved køb af ny mobiltelefon.