DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mor siger altid, hun ikke mangler noget, så hun kan være rigtig svær at købe gave til. Man har ikke altid lyst til bare at give hende et gavekort til noget nyt tøj eller noget til huns hobby. For det er som regel hende selv, der har bedst styr på, hvad hun ønsker sig. Men noget mange fædre ikke er gode til at købe er tøj til sig selv. Og derudover kan man også komme på ting, hun ikke vidste, hun manglede.

Tøjet der sidder godt og føles bedre

Mange går ikke særlig højt op i, hvad de har på. Og hullede sokker og t-shirts er en fast del af inventaret hos mange. Man kan sige, det er meget miljøvenligt, men det kan være, man skal til at skifte noget af det ud. Du kan med fordel snige dig ind i din mors klædeskab for at lure størrelserne, og så købe hende et nyt sæt tøj. Du kan eksempelvis købe lækre bluser i cashmere, hvis hun virkelig skal forkæles. Ellers kan du finde et par flotte sko eller bukser til hende, som hun vil bruge længe.
Det kan tilmed være, at hun kan bruge en ny kjole eller et sæt pæne sko, hvis hun godt kan lide at klæde sig formelt på. Her er et hav af muligheder indenfor farver, pasform og stof. Men hvis hun virkelig skal forkæles, kan man give hende et gavekort til noget skræddersyet tøj.

Gaven til den haveglade mor

Hvis mor ikke går så meget op i tøj eller ikke mangler noget af det, kan det være, hun kan glædes med noget nyt til haven. Hvis hun har en have med terrasse, kan det være svært at få den brugt i de kolde måneder. Med terrassevarmere kan I komme ud og nyde nogle lange aftener i haven.
Hvis hun mangler, kan I med fordel også købe hende en ny grill, hvilket hele familien kan få glæde af.
Er hun en type, der elsker at bruge meget tid i naturen, kan man finde et hav af muligheder til et udelivsmenneske. En varm jakke eller et godt telt med en sovepose, kan give anledning til mange shelterture. Og hvis du tilbyder at tage med på turene, kan du få brugt noget tid med din mor.
Tid er nemlig noget af det mest dyrebare, vi kan give hinanden. Så giv hende et besøg og brug en stille stund med hende.