DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige gave til børn, fordi de hele tiden vokser og skifter interesser, og ofte er sommerens dille helt glemt, når det bliver jul. Hvis du ikke har tid til at holde dig opdateret på, hvad der rører sig i skolegården og klasselokalerne, giver vi dig her et par tips til gaver, du kan give til børn i alle aldre.

Dukker

Dukker i alle afskygninger er en af de meste klassiske stykker børnelegetøj, og de bliver ved med at kunne indgå i nye lege gennem barnets liv. Om det er mor, far og børn, modeshows eller noget helt tredje, kan dukker og figurer bruges til det hele – minimum indtil barnet er 11-12 år.

Boldspil

Børn i alle aldre kan hygge sig med boldspil. I de første år rører de lidt ved bolden og lærer dens egenskaber at kende, samtidig med at de træner deres motorik. Når de bliver ældre, kan de spille fodbold, stikbold eller havetennis, eller de kan lege vandkamp med bløde, vandsugende bolde.

Stort set alle muligheder ligger åbne, når det kommer til bolde, så her kan du næsten ikke ramme forbi.

Modellervoks

Modellervoks er en anden klassiker, som børn i alle aldre er vilde med. Motiverne og resultaterne ændrer sig med tiden, men både store og små børn kan få mange timer til at gå med kreative udfoldelser i ler. Derfor er modellervoks også en gave, som sagtens kan bruges af hele familien.

Tuscher og farveblyanter

De fleste børn elsker at tegne, og de gør det gerne langt op i teenageårene. Derfor er tuscher, farveblyanter og måske en malebog altid et hit. Der findes malebøger til mange forskellige alderstrin, men overvej at vælge en, som hverken er for nem eller for svær, så den kan bruges i mange år. Til helt små børn kan det godt gå, at bogen er for svær, fordi de hurtigt når den rigtige alder, og så skal de nok komme efter det.