DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det ikke er højsæson for julefrokoster på nuværende tidspunkt, er der mange større firmaer som allerede nu tænker på hvor og hvordan julefrokosten for firmaet skal holdes. Julefrokoster er ofte en dyr omkostning for virksomheden, og er ofte en fest som mange medarbejdere ser frem til. Derfor at det være en god idé at gøre lidt mere ud af årets julefrokost. Vi giver nogle bud her.

Julefrokosten skal være en hyggeligt fest med kollegaerne, hvor de professionelle bånd er lagt på hylden og man slår sig løs. Udover at man skal hygge sig til festen, kan der være en god idé at man også laver forskellige aktiviteter under aftenen. Her er en kort liste med muligheder for hvad i kan lave.

Ø-hop – Er en aktivitet hvor i et team skal hoppe fra mælkekasse til mælkekasse og i samarbejde nå til den anden ende i rummet, uden at ramme jorden. Denne aktivitet er nok bedst at lave tidligt på aftenen, da man let kan komme til skade på kasserne

Brikkerne – Alle deltagerene i øvelsen bliver udstyret med nogle forskellige brikker, der tilsammen skal danne en figur. Igennem øvelsen er det strengt forbudt at kommunikere med hinanden! Man må ikke bede om en brik fra en anden deltager, men man må give en brik, til én man tror, kan bruge den. Først når alle deltagere sidder med identiske figurer foran sig, er man i mål.

De olympiske ringe – Op til seks deltagere placeres i hver deres lille ring, tre på hver side af centrum. De seks deltagere skal derefter bytte plads. Dette gøres ved, at et medlem fra gruppen flytter sig til en tilstødende og tom ring. Det hold der klarer side-bytningen på færrest træk, har vundet.

Hvis du ønsker en samlet løsning for firmaarrangementet kan du med fordel kontakte forskellige eventbureauer. Et eventbureau står for hele arrangementet og der behøver ikke at bekymre dig om noget. En af de førende arrangører indenfor julefrokoster er Grunk Event, som tilbyder forskellige færdige arrangementer som man har mulighed for at deltage i.

Læs mere her grunkevent.dk/julefrokoster