DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du en ryger, der ønsker at stoppe? Så kan det være en god idé at overveje, om vedkommende ikke skulle have en e-cigaret. Der findes mange forskellige på markedet, og du kan med garanti finde nogle, der er bedre end andre. Hvis ikke du i forvejen har forstand på det, så får du her et par gode råd til, hvilke modeller du bør vælge.

fewfew

Joyetech eGo AIO Quick Start Kit

Joyetech eGO AIO er et starterkit, som der egner sig til personer, der ikke har dampet før. Det kan også bruges af personer, der godt kan lide at dampe og har gjort det over en længere periode. Der medfølger et batteri, en atomizer, et mundstykke, et usb-kabel til at oplade med. Du kan få sættet her.

 

gerger

Kangertech Subvod

En rigtig god e-cigaret, der egner sig perfekt til begynderen, der ikke helt ved, hvordan man bruger en e-cigaret. Den kan også bruges af personer, der har forstand på at bruge en e-cigaret, men den egner sig især til dem, der netop er begyndt – eller bare gerne vil i gang med at dampe. Måske for at lægge cigaretterne på hylden? Hvem ved.

 

ferf

eGo-CE4 startersæt

Kender du en, der kunne nyde godt af at starte med  at ryge, men ikke helt ved, hvor han eller hun skal begynde? Så kan du finde et par gode råd til, hvordan og hvorledes du starter ved at købe dette sæt. Det kan fås mange forskellige steder (blandt andet hos danske Pandacig), og det er et rigtig fornuftigt starterkit, hvor du får alle de ting med, du skal bruge for at få en god start med at dampe.

Du kan kombinere den med e-væske, som du kan få hos Pandacig også. De fås i rigtig mange forsekllige varianter, og hvis du er heldig finder du en der passer til lige præcis den person du skal give en gave.

EFTERLAD ET SVAR