DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På manges ønskeseddel her til jul, er julegaveønske nummer et, en smartphone. Når der købes smartphones i gave, er der et par ting som man skal være opmærksom på, især hvis der købes med abonnement. Her i artiklen giver vi et par råd og tips, hvis du overvejer at købe en mobil i julegave.

Hvis der købes en telefon uden abonnement, er det vigtigt at man tænker over at sim kortet skal kunne passe i. Det så ærgerligt at sidde juleaften og har fået gaven man drømmer om, og ikke kunne bruge den. Den nye iPhone 7 bruger f.eks. et nano simkort. Hvis man ikke har bestilt kan telefonen ikke bruges indtil der rigtige simkort kommes i telefonen. Husk på at teleselskaberne holder lukket, i dagene efter jul, så du vil hurtigt kunne få nyt simkort d. 27/12. 

Der kan være langt større konsekvenser ved at købe en telefon med abonnement, hvis du ønsker at give den i gave. For det første kan du ikke oprette abonnementerne i andre navne end dit eget. Hvis du så tegner abonnementet i dit eget navn, skal du være opmærksom på at det først kan flyttes efter de 6 måneders bindingsperiode er gået. Hvis du f.eks vælger at forlænge et eksisterende abonnement, bliver brugeren påmindet om at det er købt ny telefon på abonnementet via sms. Det kan sommetider spolere overraskelsesmomentet.

Bedste priser og tilbud på mobiltelefoner uden abonnement

De bedste priser på mobiler uden abonnement findes på prissammenligningstjenester som f.eks pricerunner telepristjek eller kelkoo. Mange af de store selskaber tilbyder også telefonerne uden abonnement, men ofte noget dyrere end man ellers vil kunne finde. Teleselskaberne tjener deres penge på abonnementerne, til gengæld tilbydes der store rabatter, når der netop tegnes en af disse abonnementer. Følg de små råd her i guiden, og glæd en som ønsker sig en mobiltelefon.