DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi rammer nu snart september måned, og er derfor nu kun 3 mdr. fra jul, og juleaften. Det gør derfor ikke noget at vi begynder så småt begynder at tænke på gaver og ønsker til den kommende jul. Vil du allerede nu gerne have lidt inspiration til hvad du kan give dine kære i gave, så vil du her få et par forslag til hvad du kan give de musikalske ildsjæle i din familie.

Til musikelskeren

Vi har næsten alle en i familien, som elsker at spille musik – og i enkelte tilfælde spiller professionelt. Har du en i familien som du gerne vil hjælpe godt på vej, med hans/hendes musik talent indenfor f.eks. keyboard – så er det naturligvis det som du skal give denne jul.

Keyboard er et instrument som rammer bredt, og de fleste musikelskere vil faktisk gerne have sig sådan et – da et keyboard er fyldt med muligheder inden for musikken. Et keyboard kan bruges til lyd indspilninger, både som almindeligt beat til en sang, eller som et fedt lydspor til DJ-pulten.

Dertil kan man også spille på et keyboard som var det et klaver man havde.

Til hygge musikeren

Har du ikke en decideret musikelsker, men måske en i familien som elsker at sidde og spille lidt hyggelig stemning frem, gennem en guitar? Så er det den perfekte gave til jul. En guitar er et instrument som kan samle mennesker, og skabe en hyggelig stemning omkring sig, på alle tænkelige tidspunkter.

En gave der kan tage i brug med det samme

Giver du en guitar, giver du ikke blot en gave som vil gøre modtagere utrolig glad i momentet. Du vil også sørge for at denne juleaften vil blive lidt hyggeligere end ellers – da modtageren lige kan give et nummer på sin nye guitar. Også fremadrettet kan du og din familie få et nummer, når i er på besøg hos modtageren af guitaren.