DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne give en julegave som falder i god jord? Så kan en oplevelsegave være et bud. Når man kommer op i årene, kan det godt knibe med julegaveønskerne. Selvom disse personer ikke har lavet ønskeseddel og umiddelbart ikke ønsker sig noget, skal de alligevel have en gave. Men hvad skal man give en person som ikke ønsker sig noget? Vi giver 3 gode bud på oplevelsesgaver som er populære, læs med her.

Vil du give en gave som vil kunne huskes i længere tid, bør du give en oplevelsesgave. Der findes mange forskellige former for oplevelsesgaver og det er meget individuelt for den enkelte person, hvad der falder i god jord. For nogles vedkommende er et faldskærmsspring drømmegaven, for andre hadegaven. Det naturligtvis vigtig at du nogenlunde ved at fødselaren er til. Her har vi givet 3 gode bud på oplevelsesgaver, som vil være den perfekte julegave.

3 gaveideer

En lærerig gave – Kitesurfing

Med et 3 timers kitesurfing kursus får modtageren mulighed for at prøve kræfter med denne spændende sport og får mulighed for at prøve det af Ved kitesurfing kan du komme helt op og sejle på til 100 km/t. Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart.

En luksus middag for 2 personer

En middag for 2 personer koster som regel omkring 6-700 kr., hvilket er et budget mange kan være med på. Der vil så ikke være drikkelse med, da vin til maden ofte er ret dyrt. Men det vil være en gave som rigtig mange sætter pris på, da det ofte ikke er noget man har tid til i en stresset hverdag. Derfor er det en dejlig måde at blive forkælet på.

Weekendophold i skønne omgivelser

Find et af de smukke hoteller rundt omkring i danmark book en pakke med morgen, middag og aftensmad inkluderet. På nogle hoteller er det omgivelserne og især naturen som er i centrum, andre er det wellness oplevelserne. Et weekendophold kan hurtigt gå hen og koste et par tusind, så en enkelt overnatning kan også være en mulighed.