DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julegaver behøver ikke være fysiske. Lærerige kurser eller oplevelser bliver rigtig mange glade for, et akupunkturkursus kunne være en idé?

Landets førende akupunktør John Boel og Acunova (Akupunktur 2000) afholder 2 lærerige kurser løbende. Et kursus på 3 dage og et på 4 dage. Begge kurser tager udgangspunkt i den kinesiske metode “Dr. Tans Balance Metode”, som er en meget forenklet kinesisk akupunktur uddannelse, som kan blot kan lære på 8 dage. Kurset tager udgangspunkt i Boel Moderne Akupunktur, forkortes BMA, og består af otte moderne akupunktur metoder. Kurset på 3 dage, lære kursisterne, den første BMA metode, som kræver et undervisningsforløb på 3 dage, den første metode er klart den mest omfattende, hvorefter det 4 dages akupunktur kursus berører de de 7 andre BMA metoder. Efter det første kursusforløb på 3 dage, vil en deltager kunne hjælpe 70-80% af alle mennesker, som kan helbredes med akupunktur. Efter det 4 dages kursus vil en deltager kunne behandle op til 90% af  mennesker som kan helbredes med akupunktur.

Hvor, hvornår og hvordan?

Kurserne afholdes løbende og i hele landet. Næste kursus ligger i Malmø d. 16-19 februar, som er det 4 dages kursus, og næste 3 dages kursus ligger i Aulum, d. 17-19 marts 2017. Du kan godt nøjes med at tage det 3 dages kursus, hvor kursisterne lære om den første BMA metode. 20% som har deltaget i første kursus, tager næste kursus, og dette 4 dages kursus kræver altså gennemførelse af det grundlæggende 3 dages kursus.

Indtil nu har mere 5000 elever fra over 50 forskellige lande gennemført AcuNovas akupunktur kursus.  Du kan tilmelde dig de forskellige kurser her moderneakupunktur.dk/tilmeld-kursus, og læse meget mere om udbyttet af de forskellige kurser på acunova.dk.

Med disse kurser fra AcuNova, vil du aktivt kunne udføre akupunktur på op imod 90% af mennesker, som ellers kan behandles med akupunktur. Mange øjenbehandlinger kræver dog mere undervisning og erfaring. Men fortvivl ikke, det vil kunne læres, og du vil hurtigt få en fornemmelse af hvor svært eller hvor nemt, du har ved at lære denne moderne behandlingsform. Selv om akupunktur egentligt stammer fra det kinesiske, har vi i Danmark nogle af verdens dygtigste undervisere.