DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at den helt store forbrugsfest efterhånden står lige for døren. Snart skal vi mere eller mindre allesammen ud og bruge formuer på gaver. Hvor store budgetterne er, er naturligvis forskelligt fra familie til familie.  Ikke desto kommer man ikke uden om, at der hvert år bliver givet rigtig mange gaver, som skal byttes, når snart butikkerne åbner den 28. Endnu værre er det, at der bliver givet mange gaver, som aldrig kommer i brug, men som bare kommer til at ligge og samle støv i en skuffe eller i et skab.

Når du skal købe gaver, så er der nogle ting du med fordel kan tænke lidt over. Især hvis du er typen der ikke nødvendigvis køber gaver, som står på en ønskeseddel og i stedet satser lidt. Det første du skal tænke på, er om modtageren rent faktisk kommer til at bruge den. Der er mange der køber gaver med sig selv i tankerene og tænker “Den ville jeg blive glad for”. Det altafgørende når man køber gaver, er at man ikke gør det for sin egen skyld, men for at glæde andre.

Vælg klassisk design der også er trendy om tre år

Derudover er det en god ide at købe gaver der holder, altså ikke noget, der kun lige holder nogle måneder og så ryger ud. Noget der rent faktisk skal skabe glæde i mange år, er i langt de fleste tilfælde sjovere. Det kan være en klassisk lampe som denne, en flot skål eller lignende. Ting der ikke har for sprælsk et design, og som også er moderne om nogle år.

Gavekort er næsten altid et sikkert hit, men det er svært at komme uden om, at gavekort er en af de mest upersonlige gaver der findes. Gaven er givet med de bedste intentioner og er brugbar, men der er ikke lagt meget tid og kærlighed i at finde det.