DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Giv klatreudstyr i julegave

Har du en partner, der er vild med at være udendørs og opleve naturen helt tæt på, så er det måske på tide at introducere vedkommende for klatring. Det er en fantastisk oplevelse at hænge ud fra klippevæggen og blot nyde udsigten. Hvad enten man er 5 eller 50 meter oppe, så giver det et adrenalinkick for de fleste, der er uøvede.

Det skal du købe

Er du ikke helt sikker på, hvad der er nødvendigt til din partner, så kan du sammensætte din helt egen startpakke med klatreudstyr her. Det handler om at spørge for at få svar. Så er du i tvivl om, hvad der er nødvendigt, så kan du altid skrive til webshoppen. For at få det meste med i din første startpakke, kan du også blot læse her.
Du skal huske at købe en sele, sko, karabinhage og kalk. Så er du og eller din partner godt på vej.

Hvor langt er I?

Et af de vigtigste ting at huske på er, hvor langt er han eller hun i processen? Er I lige begyndt, overvejer I at tage ned i den lokale klatrehal eller har I klaret i lang tid og er klar til at få eget udstyr.

Hvis han eller hun har fået idéen, at det ville være sjovt at prøve med klatring, så er det måske ikke nødvendigt at gå ud og bruge en masse kroner øre på nyt klatreudstyr.

Her kan det højst sandsynligt bedre betale sig at låne sig til udstyr de første par gange. Det er ofte, at man måske ikke synes, det er lige så sjovt at klatre efter 10 gange i hallen.

Hvis ikke du kan finde ud af, hvilket klareudstyr du skal købe, så kan du altid besøge en af de mange butikker, der forhandler klatregrej. Her får du personlig betjening og en grundig gennemgang af udstyret. Både hvad du skal bruge og hvordan det bruges.

Rigtig god fornøjelse på væggen.