DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen står for døren, og det er snart tid til at finde gaveideer til familiens julegaver. Har du en eksryger i familien, kan julen være ekstra hård at komme igennem. Julen er ikke kun gavernes tid, det er også arrangementernes tid. Der kan både være en masse julefrokoster, og en masse familiearrangementer som kan være svær for en eksryger at komme igennem, da fristerne kan være for store. Vi giver derfor en guide til de bedste gaveideer til eksrygeren i familien.

E-cigaretter – alternativ rygning

Hvis eksrygeren i familien har svært ved helt at stoppe, kan e-cigaretter være en god løsning. E-cigaretter kan være en god overgang, hvis man i fremtiden ønsker at kvitte cigaretterne fuldstændig. E-cigaretter giver samme følelse, som en almindelig cigaret, men er på mange måder mere sund. Ved brugen af e-cigaretter, undgår man også den tunge cigaret lugt, som følger med den almindelige cigaret. Med e-cigaretter kan du også selv vælge smagen, som kommer igennem e-væske, man kan købe med.

Rygestopkursus

Hvis man har et familiemedlem, som gerne vil kvitter smøgerne helt, kan et rygestopskursus være svaret. Mange eksrygere har det med at falde tilbage og begynde at ryge igen efter kort tid, og det kan være hårdt for den enkelte person. Derfor kan et rygestopskursus være en god gave, hvis man ønsker at stoppe fuldstændig. Det kan godt lyde som en kedelig gave, men det kan være en gave af stor betydning. Rygestopskursus kan derfor være svaret for den perfekte gave til eksrygeren i familien.

Støtte for hele familien

Det er vigtigt, at hele familien viser støtte til personen, som gerne vil stoppe med at ryge. En god gave kan derfor være noget personligt, som har stor betydning for hele familien. Det kan være en oplevelse, hvor hele familien kan være en del af det. Her er det vigtigt, at I vælger et sted, hvor eksrygeren ikke får lyst til at ryge.

EFTERLAD ET SVAR