DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gurli Gris er ungernes favoritgris — og derfor også en fantastisk julegave til de mindste. Lad børnene lege sig ind i Gurli Gris univers med fantastiske figurer og andre elementer fra tegnefilmene.

Hvis du ikke ved, hvem Gurli Gris er, er det garanteret fordi, du ikke har børn. Eller har levet under en sten. Gurli Gris er nemlig noget af det hotteste, der rører sig i børnenes verden — og dermed også den helt perfekte julegave.

Hvem er Gurli Gris?

På engelsk hedder Gurlig Gris Peppa Pig. Det er egentlig sagen irrelevant, men ikke desto mindre er tegnefilmene originalt på engelsk. Tv-serien består af episoder, der hver især varer fem minutter.

Gurli Gris er seriens hovedperson. Alle hendes venner og familie er – ligesom Gurli – pattedyr, der har taget en nærmest menneskelig form. Alle figurerne i tegnefilmen hedder – også ligesom Gurli – et fornavn, der sammen med det dyr, de er, danner en allitteration.

I Danmark bliver Gurli Gris vist på Ramasjang, der er DR’s børneunderholdningskanal, hvor der er stor opbakning fra de danske børn. Faktisk er serien en af de mest populære programmer på kanalen.

Hvorfor er Gurli Gris en god gave?

De små, korte tegnefilm har for alvor bidt sig ind i de danske (og udenlandske) børns bevidsthed, og universet er meget børnevenligt. Ved at give barnet en Gurli Gris-figur, som du kan finde her, får de en fantastisk mulighed for at lukke sig ind i tegnefilmens fantastiske univers, hvor de kan tage på tur med Gurli Gris, lillebror Gustav og deres sjove venner.

https://www.youtube.com/watch?v=ZudDDB7MBEc

Der findes et bredt udvalg af de kendte figurer, bilerne, husene og de mange andre, spændende elementer fra universet. Med andre ord er det altså muligt at forvandle børneværelset til et Gurli Gris-univers, hvor det er muligt at få endnu mere sjov ud af franchisen end ved blot at kigge på tegnefilmene.