DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er en tid hvor vi forkæler vores nærmeste og vores kære. I den skønne familietid må vi ikke glemme vores firbenede venner. Giv hunden et stykke legetøj eller et godt kødben, som den kan hygge sig med, imens vi nyder julemaden. Men hvad er godt for hunden af både mad og legetøj? Læs med her og få lidt ideer.

Legetøj til hunden er et must have, og det gavner på samme tid hundens udvikling. Med det rette stykke legetøj, kan hunden også underholde sig selv, og nyde det. Legetøjet behøver ikke være dyrt eller specielt, en gammel fodbold, eller en gren som kan kastes med et nok for hunden. Derimod kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på maden til hunden. På hjemmesiden essentialfoods.dk sælger de kvalitets foder til både hunde og katte. Produkter som Essential NAUTICAL LIVING er et kompromisløse ”grain free” måltid til voksne hunde af alle racer. Maden er tilberedt med masser af frisk laks, ørred, sild & sæsonens fisk. Ligeledes har produkterne et højt indhold af omega 3 fedtsyrer, som bidrager til hundens bløde pels. Hvis hunden har nogle hudproblemer, som hårtab eller pletter på pelsen, kan dette kvalitets foder bidrage til forbedringer.

Tag dig tid til hunden, også i julen

Den bedste julegave du kan give til hunden er din tid. Lange gåture i skoven eller på stier tæt på et vandhul eller en sø, er noget af det bedste hunden ved. Hvis du har godt kontrol over hunden, så slip den løs på en åben mark og medbring en tennisbold eller find en gren som du kan kaste rundt med. Mange større hunde har en stor mængde energi, som de har brug for at få brugt. I julen må hunden også gerne forkæles med lidt ekstra godbidder som tørrede griseører eller fisk. God jul og glem ikke vores firbenede venner!