DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er lige om hjørnet og de fleste har allerede forlængst styr på alle gaverne. Men står du og skal finde en gave her i sidste øjeblik, så kan du med fordel læse med her.

I alle familier findes der nogen som er sent ude med ønskesedlen, eller slet ikke når at få den lavet. Undskyldningerne er mange, vi høre ofte “printeren var tør for blæk og vi havde ikke printerpatroner“, eller den traditionelle “jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal ønske mig, men sedlen kommer snart”, og så glemmer de alligevel at komme med ønskesedlen. I princippet burde de slet ikke nogen julegave, men man kan alligevel ikke dy sig. Første tips til en impuls julegave er et brætspil. Mange glemmer hyggen ved at spille brætspil og nyde den offline verden. De gode gamle brætspil som Matador eller krigsspillet Risk er stadig populære og kunne være en god dage til teenageren.

Til det ældre segment, er oplevelsesgaver et hit. Hvem kan ikke tænke sig at blive forkælet med en god omgang brunch eller en tur i en hurtig bil? Det nok mest de adrenalin-kickkene oplevelser som f.eks. faldskærmsudspring eller ræs i en hurtig bil, som er for mænd. Men oplevelsesgaver som f.eks. et kurophold, hvor du bliver opvartet med massage, mad og drikke, er gode bud til kvinden. Andre bud på julegaver til kvinden, er de traditionelle skønhedsprodukter eller undertøj er store hit.

Gavekort til byens butikker hitter

Det gode gamle gavekort til byen eller centerets butikker er stadig et hit. Det kan virke lidt kedeligt at købe et gavekort som julegave, men ofte er det som falder bedst ind for gavemodtageren. De fleste gavekort kan faktisk købes og printes på nettet. På den måde sikre du gave her og nu, og samtidig slipper for at tage ud i julegaveræset.