DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen nærmer sig med hastige skridt, selvom vintervejret lader vente på sig. Det kan imidlertid ikke betyde noget… Julegaverne skal købes alligevel — om du vil det eller ej. Det vil de fleste heldigvis. Selvom det kan være en stressende tid, hvor man skal finde gaver til alle familiemedlemmer og måske et par enkelte venner, der er gaveberettigede, så er det også en dejligt tid, hvor glæden ved at give kommer til sit fulde. Det er skønt.

Hvor nogle gaver er indlysende, er det ofte lidt mere vanskeligt med de gaver, du skal give til bedsteforældrene. Derfor får du herunder et par gode råd, som du med fordel kan bruge til inspiration, når du skal finde en gave til dine bedsteforældre; én de også bliver glade for.

Et eksemplar af Svikmøllen og en god cognac

Foto: Shutterstock.com

 

En god gave, som de fleste kan bruge, er en udgave af Svikmøllen, som er et fantastisk, satirisk, veltegnet blad, der i en sjov tone resumerer årets største begivenheder. God humor de fleste kan være med på — og bladet egner sig især til det ældre segment. Dét i sig selv er dog ikke nok, og derfor kan du smide en flaske cognac oven i hatten. Eksempelvis en Bermudez Don Armando 10 års cognac, der er rigtig god, men ikke for dyr.

 

En tur ud at spise

shutterstock_525129841
Foto: Shutterstock.com

Noget, der med garanti vil bringe glæde frem, er, hvis du inviterer bedstemor, bedstefar eller begge ud at spise. Det behøver ikke at være noget dyrt, men alene dét, at du viser, du har lyst til at bruge tid sammen med dem, er gave nok i sig selv.

Du kan også tilbyde dem, at de kan komme hjem til dig og spise — men det kræver nok, at du bor i nærheden, og det vil måske heller ikke syne af så meget, hvis de kommer en gang imellem alligevel.