DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man skal give en veninde eller kæreste noget, kan det ofte være svært, da det nogle gange kan være svært at finde den perfekte gave. Man vil gerne give en gave, som man ved, at modtageren bliver glade for.

 

Gaveideer til hende

Du skal finde på en gave til en, som har alt, eller måske ikke har nogen gaveønsker, hvilket kræver, at du skal til at bruge fantasien. For hvad skal man give hende?

  1. Giv et smykke. Smykker er noget, som folk næsten altid kan bruge. Du kan give hende et armbånd, halskæde eller øreringe. Når hun har det på, vil hun tænke på, at hun har gaven fra dig. Det er derfor en sød gave.
  2. Tøj er noget, som de fleste altid kan bruge. Gå derfor på jagt i en butik eller kig på nettet for at finde noget, som du tror, er hendes smag. Her kan et kig hos Ze-ze forhandler være en ide.
  3. Gavekort kan de fleste mennesker altid bruge. Man kan få gavekort til mange forskellige ting, hvis du f.eks. ved, at hun godt kan lide at købe tøj i en bestemt butik, så giv et gavekort dertil.

 

Oplevelse

En gave er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du behøver at give en ting. Giv hende derfor en oplevelse, som i kan lave sammen. Du kan enten købe en gaveboks eller lav din egen – sammensæt din egen lille gaveboks. Skriv i et kort eller print billeder ud af det, som I skal opleve eller lave sammen. Det kunne eventuelt være en hyggedag med en biograftur eller I skulle være turister i København med kanalrundfart, eller udforske en anden by. Ved at du laver og sammensætter din egen gaveboks, bliver gaven lidt mere personlig, og hvis I samtidig ikke får set hinanden så ofte, ville dette være en oplagt mulighed.