DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er hjerternes fest. Vi skal glæde dem, vi holder af — og det gør vi bedst ved at vise dem vores kærlighed i form af gaver. Har du en ham i dit liv, som du virkelig holder af, så hold fast på hat og briller; hvis du ikke ved, hvad du skal give ham, så får du her et par forslag. Følg dem eller lad være — her på gaventiljul.net er vi helt overbevist om, at de vil bringe glæde. Uanset hvilken type, din ham er. Bum.

Højttaler
Transportabel højttaler

En transportabel højttaler fra Kreafunk

Hvis du har en kæreste eller en anden ‘ham’, der elsker god lyd, men ikke lader sig begrænse af omgivelserne, så bør du helt klart overveje, om ikke det er på tide at berige ham med en fed, transportabel højttaler, som han kan tage med ud i naturen.

Så kan det være, at han også er mere tilbøjelig til at invitere dig på picnic, fordi I nu kan blive akkompagneret af sprøde toner fra hans nye, transportable højttaler. Køb den her.

Blod-trilogien af Guillermo del Toro og Chuck Hogan

Denne roman-trilogi er velskrevet og omhyggeligt tilrettelagt — man bevæger sig fra den ene cliffhanger til den anden i takt med, at man læser bogen. Det betyder, at man hele tiden lige er nødt til at læse lidt mere, og bogen læser nærmest sig selv.

En fantastisk bogserie, der egner sig til såvel den garvede læser som den mindre erfarne. Undervejs i bogen skifter man fra person til person, hvilket skaber et godt flow, der gør den endnu mere spiselig.

Selve bogen er ikke for sarte sjæle. Den er bloddryppende, uhyggelig mørk og kaotisk, men bliver reddet ved, at hovedpersonen alligevel skildres så nuanceret og vedkommende, at læseren kan identificerer sig med denne.

Derfor anbefaler vi trilogien på det varmeste. Rygterne lyder, at der også er en film på vej. Køb denne, hvis du godt kunne tænke dig, at din kæreste læste lidt mere. Når først han kommer igang med denne, har han svært ved at lægge den fra sig igen.

Voilà — og rigtig glædelig jul!