DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi nærmer os december, og det betyder som bekendt, at julen står for døren. Du er måske ude i god tid og har allerede styr på mange af julegaverne. Men skal boligen ikke også forkæles i december? Her er et par tips til den perfekte julegave til hjemmet.

Udskift de gamle fodlister

Måske trænger rummene i hjemmet til en lille makeover, men det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvor du skal starte. Et godt sted at starte er ved at kigge på rummets ramme. Med ramme menes der hvorvidt rummet ville have gavn af fodlister, eller hvorvidt de gamle fodlister trænger til at blive skiftet ud. Fodlister betyder mere for rummets helhed, end vi tror. Samtidig hjælper de med at gemme ledninger væk, som sjældent er kønne at have liggende langs væggen. Klik her og se mere.

Pift hjemmet op med nymalede vægge

Det er de færreste af os, der har tid til at gå i gang med et større maleprojekt i hverdagene. Det kræver som regel en weekend eller en lille ferie, hvis vi skal kunne overskue det. Løsningen er dog, at give boligen en omgang maling i julegave, som passende kan finde sted i juleferien. Overvej om du blot ønsker at male væggene hvide for at friske dem op, eller om du har mod på at kaste dig ud i en anden farve. Du kan med fordel male én væg i en mere nuanceret farve, mens du lader de andre stå hvide. På den måde er du sikker på, at farven på den valgte væg ikke bliver for dominerende.

Generelt interiør

Julegaven til boligen kan sagtens bestå af lækkert interiør. Måske trænger I til en ny sofa, eller måske kunne den nuværende sofa godt trænge til at blive piftet op med nogle farverige puder. Det behøver langt fra at være praktiske gøremål, når boligen skal have en julegave.