DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er hjerternes fest og en tid, hvor der er fokus på familie og hygge. Så hvorfor ikke give en julegave, som samler familien og giver mange timers glæde?

Kvalitetstid i juledagene

I juledagene er der tid til at bruge tid med de mennesker, man holder allermest af. I mange familier er hverdagen travl, og der er måske ikke så meget tid til at mødes, men i julen skrues der helt ned for hverdagens stress og jag. Hele familien samles om bordet til en skøn julemiddag i stemningsfyldte omgivelser. Når alle er (måske lidt for) mætte, skal der danses om træet, og derefter er det tid til det, alle børnene har ventet spændt på i flere uger: at åbne gaver. Hvis du er en af de mange, som virkelig nyder familietiden i julen, kan du med fordel lægge en gave under træet, som hele familien får glæde af. Leder du efter gaven, der får smilene frem hos både store og små, er der mange muligheder, og én af dem er et bordtennisbord.

Én gave, mange glæder

Et bordtennisbord er den perfekte gave for hele familien, og det er der flere grunde til.
For det første er bordtennis en aktivitet, som er nem at spille, og som selv familiens mindste kan deltage i. For det andet kan bordet nemt pakkes sammen og flyttes. Det betyder, at det ikke behøver at stå fremme hele tiden, hvilket er en fordel, hvis der ikke er så meget plads at give af. Bordtennisborde findes i mange forskellige størrelser, så hvis det er meget trængt med pladsen, kan du eventuelt vælge et mini-bordtennisbord.
Bordtennis er desuden et godt alternativ til mere inaktive aktiviteter som konsolspil, og I voksne opfordrer dermed børnene til at lægge telefoner og tablets væk for en stund.

Tip: Hvis der er mange børn i familien, kan du overveje at give bordet som en tidlig julegave allerede fra morgenstunden. På den måde har de noget at fordrive tiden med, mens de venter.