DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er ikke kun hygges tid, det er også sygdommes tid, hvor mange ligger med ondt i halsen, fordi kulden slår ekstra hårdt igennem. For dem som for alvor er blevet ramt, kan det være svært at glæde sig til gaver og diverse julelege, da man bare har det dårligt. Den bedste gave for dem kan derfor nogen gange være et middel mod sygdommen, så de kan blive friske igen.

Ondt i halsen

I en måned som december hvor det kan være meget koldt, er der mange, som bliver ramt med ondt i halsen. Det er ikke kun træls, fordi man er syg. Det er også træls, fordi man ikke finder den samme glæde i tingene. Det kan også være svært at synke maden, når man har ondt i halsen. Der findes dog flere måder hvorpå man kan komme smerten til livs, så man kan have en god jul alligevel. En af måder er ved at bruge Strepsils, som man bruger imod ondt halsen. Hvis det ikke hjælper, er det en god ide at blive under dynen og drikke en masse te.

Mavesmerter

Hvis der findes en højtid hvor man kan opleve mavesmerter, er det i december. Julen er en tid, hvor der bliver afholdt en masse julefrokoster, og man kan ende med at indtage alt for meget mad. Det kan give store mavesmerter, hvis man ikke passer på med indtaget. Det kan derfor være en god ide at holde lidt igen, hvis man skal til mange julefrokoster. Hvis man endelig kommer i den situation, at man overspiser, er det en god ide at holde en pause fra den fede mad. Det kan give meget store mavesmerter, hvis man ikke passer ekstra på. Sørg derfor altid at holde lidt igen hvis du skal til mange julefrokoster, så julen ikke bliver en træls tid med en masse mavesmerter og måske en tur på sygehuset.