DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At julen er en dyr måned, kan mange skrive under på. Der skal afholdes diverse julefrokoster, og der skal købes gaver ind til hele familien. Hvis man derfor ikke har sparet ordentlig op, kan det være svært at komme igennem julen. Hvis man gerne vil hjælpe sig selv, kan man finde alternative løsninger. Vi kommer her med nogle gode råd til, hvordan du kommer igennem julen på den bedst mulige måde økonomisk.

Lån dig til gaver

Hvis du ikke har økonomi til at købe gaver til hele familien, kan du tage et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, hvor pengene ikke er stemplet til noget specifikt. Du kan derfor selv vælge, hvad du vil bruge lånet til. Det kan i mange tilfælde hjælpe en godt igennem julen, så man ikke har alt for store økonomiske problemer. Alle har forståelse for, at jule kan være en dyr måned. Du skal derfor ikke føle dig som en dårlig ven eller forældre, hvis du tager et forbrugslån.

Køb kun gaver til børnene

Hvis julen koster alt for mange penge, kan du lave en aftale med familien, som går ud på, at I kun giver gaver til børnene i familien. Julen er børnenes fest, og hvis familien ikke går så meget op i gaverne, kan I droppe at give gaver til hinanden. Der er mange familier, som tager udgangspunkt i denne løsning, da julen kan blive ekstra dyr, hvis man skal købe til alle i familien.

Køb gaver i god tid

Er julen en vigtig periode for hele familien, kan du spare mange penge ved at købe gaver i god tid. Du kan derfor gå efter gode tilbud, når de kommer, da priserne altid er høje op til selve juleaften. Sørg derfor at købe gaver i god tid. Det kan være en god ide at bruge Black Friday, når du skal købe gaver til hele familien, da priserne er ekstra lave den dag.