DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Denne side handler ikke kun om gaveinspiration til de gaver, du skal give andre. Den handler i høj grad også om en af julens største — hvis ikke dén største — bekymringer; hvad søren skal jeg egentlig selv ønske mig? Her får du et par gode råd til, hvad du kan skrive på din ønskeseddel. Vi garanterer ikke, at du får det, men én ting er sikkert; du klikker ikke væk fra denne side uden at have fået et par gode idéer til, hvad du kan ønske dig af venner og familie.

Der er selvfølgelig forskel på kvinder og mænd, så dette indlæg handler primært om gaveinspiration til kvinder. Læs med herunder og bliv inspireret.

Stof til den kreative

Er du den kreative type, kan du ønske dig stof, som du kan sy med. Det er noget, de fleste mennesker kan forholde sig til — og du kan også ønske dig det, som en ekstragave. Mange har noget overskudsstof liggende, som de ikke bruger til noget. Ellers kan du få stof i metervare på Stofgiganten.dk.

Gavekort

Er du i tvivl om, hvad du skal ønske dig, så kan du altid ønske dig et gavekort. Det kan være til noget nyt tøj, en oplevelse eller noget helt tredje. Når det kommer til gavekort, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Duft

Duft er altid noget, der er godt, at ønske sig. Det kan de fleste finde — men husk at skrive, hvilken der er din yndlings. Dufte kan dække over meget andet end blot parfume, det kan også være duft til hjemmet i form af diffusers eller duftlys.

Kunst til væggen

Alle mennesker kan bruge mere kunst at hænge på væggene. Det kan de fleste også skrabe sammen til, men husk at vær specifik. Det er ærgerligt at få noget, du ikke bryder dig om, men du føler dig forpligtet til at hænge på væggen.

Det var lidt forskellige ting, som du med fordel kan lade dig inspirere af. Kommentér gerne på artiklen herunder, hvis du har flere forslag.