DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen er lige om hjørnet, og du er uden tvivl allerede i fuld gang med dine julegaver, hvis du da ikke er en af de fornuftige, der allerede har overstået dine indkøb. Hvis du skal købe gaver til små børn, er det naturligvis deres forældre, der har skrevet ønskesedlerne, og her er der især en ting du skal overveje, når du køber gaver, og det er om det er forældrene eller barnet du rent faktisk køber gave til.

Der er nogle forældre, der kan finde på at ønske sig ting, som de lige står og skal købe til barnet, og pakke det ind i at det er barnets ønsker. Det er der naturligvis ikke noget galt i, da barnet jo ikke har nogen ønsker i deres første par leveår, udover hvad forældre synes de skal have.

Ikke desto mindre, er der mange der hellere vil give en gave, der rent faktisk også er til glæde for barnet. Der er derfor nok også mange, der synes det er lidt sjovere at købe baby legetøj end sengetøj eller lignende.

Hvad er en god gave til barnet

Det helt spørgsmål er naturligvis så, hvad en god gave til barnet rent faktisk er. Man kommer nok ikke udenom, at langt de fleste gaver man giver til helt små børn er “overflødighedsgave”, der i langt de fleste tilfælde bliver brugt et par måneder, inden barnet er klart til noget nyt.

De fleste vil gerne give noget der kan holde i mange år, men det er mere eller mindre umuligt at finde noget, der både er sjovt for banet når det er 1 år, og når det er 5 år, så en god ide at blot at indse, at man enten giver en gave der er sjov nu, eller en gave der er sjov på sigt.

DEL
Tidligere artikelImpuls julegaven?
Næste artikelGiv et kursus i julegave