DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er måske gået forbi dine øre, men i mandags lancerede Apple en ny iPhone. Der skete på en lidt utraditionel måde, da de ikke havde indkaldt til event, og ingen regnede med at der skulle komme en ny telefon. Det kom der, og det er virkelig en telefon som henvender sig til den feminine side. Hvis du som kvinde trænger til ny telefon, eller hvis du som mand gerne vil forkæle din kvinde med en ny telefon, bør du købe den nye iPhone 7 RED.

Telefonen blev utraditionel vis lancerede uden store armbevægelser. Lanceringen sker for at tydeliggøre et partnerskab med fonden RED, som er en global fond er har en mission om at gøre verden fri fra HIV og AIDS. Telefonen blev lanceret for at fejre deres 10 årige partnerskab. Tidligere har Apple og RED lancerede et par produkter og alle har været i den røde farve. I samme omgang som iPhone 7 RED blev lanceret, kom det også et Apple Watch i RED, så hvis du rigtig vil forkæle kvinden i dit liv, kunne en meget tidlig julegave være den nye iPhone, sammen med det nye ur.

Priser og tilgængelighed

Apple har udtalt at telefonen allerede bliver tilgængelig i dag, d. 24 marts! Både ved forskellige operatøre og større elektronikbutikker du kunne bestille telefonen allerede i dag. Leveringen vil ske inden marts udløb. Ligeledes har Apple meldt ud af den nye udgave ikke kommer til at koste mere end de eksisterende iPhone 7. Alligevel er der stor forskel på priserne fra teleselskab til teleselskab. Så husk at sammenlign mobilpriser på iPhone modeller, inden du beslutter dig for at købe gaven. Dog fås den nye iPhone ikke i den mindste udgave på 32 GB, og kun i 128 og 256 GB. Det betyder at den billigste iPhone RED vil koste omkring 6.700 kr.