DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Pandekager er altid lækkert, og det er vist noget enhver kan lide. Det er så nemt at lave, at alle burde have styr på det. Det gode ved pandekager er desuden, at det kan bruges til flere måltider. Det er måske ikke det sundeste, men det er altid dejligt lige at få lidt ekstra forkælelse. Ikke kun til desserten.

Pandekager til morgenmad på en lørdag

Pandekager er den perfekte morgenmad, og brunch for den sags skyld. Det er sødt, men ikke helt ligesom chokoladekage er sødt. Det kan nemt lige ryge ned i maven, efter du har spist en god portion æg og bacon. Du kan lave pandekager på mange måder efterhånden, men den traditionelle er jo på panden. Du kan lave egen opskrift, finde amerikanske pandekager på nettet eller købe en hurtigblanding hos din nærmeste købmand.

Så det bare at stege et par stykker til panden. Lige nok til dig og hvem du nu ellers spiser med. Pandekager er ikke så gode dagen efter, så gem hellere dejen. Så du kan lave dem igen i morgen, hvis der er noget til overs.

Pandekager til frokost

Nogle gange er det okay at have lyst til lidt sødt til frokosttid. Du kan lynhurtigt bikse nogle pandekager sammen, da ingredienserne helt sikkert er noget, du allerede har liggende derhjemme. Du kan putte nogle bananer i, for at gøre det lidt sundere, hvis du lyster. Man kan også altid få lækre bær til, specielt om sommeren, hvor du kan få friske bær, er det rigtig lækkert til pandekager. Og så kan i nyde et lækkert glas rabarbersaft til måltidet – så er alle glade.

Men du kan jo altid vælge is, Nutella, marmelade eller nogle af de andre, knap så sunde muligheder. Husk dog ikke at spise for mange for tit, for så får du nok lidt et chok næste gang du træder på vægten.