DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Juletidssæsonen er ’kun’ et halvt år væk og snart promoveres alle former for elektronik og udstyr som den perfekte gave. Men en overset kategori af gaver er måske din perfekte gave til din partner i år: Sexlegetøj!

Er du mand eller kvinde, så er kan det være, at du altid ender med at være helt blank for gode ideer til gaven til kæresten i år. Har du overvejet at give det stykke lækkert sexlegetøj?

Glem de dyre parfumer, som kæresten aldrig bruger, eller tøj som sandsynligvis aldrig vil blive båret … og gavekort er måske liiiige lovligt opfindsomt.

Sexlegetøj er for alle

Blandt sexlegetøj finder du helt sikkert noget som passer til din kæreste. Måske er din kæreste den eksperimenterende og direkte type som gerne vil prøve noget avanceret og måske en anelse grænseoverskridende?

Eller måske her din kæreste blot lidt genert og uerfarne og har måske brug for en ’modig’ og entusiastisk kæreste der tør købe et produkt som han/hun aldrig selv ville turde købe.

Tør jeg købe det som gave?

Måske er din første indskydelse at blive stoppet af en masse indvendinger som dukker op i dit hoved:

Min partner ville blive fornærmet. Vi har ikke brug for dem i soveværelset (fordi vi har hinanden). Min partner er mandlig (og mænd bruger ikke sexlegetøj). INGEN ønsker at åbne en kæmpe vibrerende penis foran bedstemor.

KØB DET ALLIGEVEL! For det første vil din partner sandsynligvis ikke blive fornærmet, da sexlegetøj er så almindelige, at halvdelen af danskere har brugt dem. Og hvis de bliver fornærmet over, at du vil forbedre jeres sexliv, så har du et problem, der er langt større end blot forseelse ved synet af sexlegetøjet i sig selv. Tænk over, at når du giver nogen et stykke sexlegetøj, giver du dem mere end en materiel genstand. Et stykke sexlegetøj har kæmpe potentiale for uforglemmelige oplevelser og sjov. Plus, det er en stor opmuntring til at elske vores kroppe.