DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julehandlen er uden sammenligning den største periode for internethandlen, og det forventes at der i løbet af december måned vil blive solgt julegaver for omkring 20 milliarder kroner. Det kan dog være en god ide at kende sine rettigheder, når det kommer til at købe gaver på nettet.

Der er mange der vælger at bruge internettet til at købe julegaver, da det er nemt, bekvemt og ofte billigere, end hvis man skulle fare rundt i en masse butikker for at finde det der står på ønskesedlerne. Nu er det blot at klikke på linket i mailen, eller google sig frem til det billigste sted, hvor man kan købe, det der ønskes.

Det er dog ikke helt uden forbehold at du skal købe gaver på nettet, og der er en række faktorer du skal være opmærksom på. Der er mange, der gerne vil være færdige med deres gaver i god tid, og allerede har fået købt alt i november eller måske endda i oktober, men her er første faldgruppe. For der er forskel på hvor længe butikkerne bytter julegaver, og det er ikke noget ved at få dobbelt af en gave, hvis den ikke kan byttes.

Hvis du googler efter de laveste priser, kan det være, at du kommer ind på nogle hjemmesider du aldrig har hørt om, og her er der noget andet, du skal være opmærksom på, for det er desværre ikke alle webshops der er lige gode, især ikke, hvis de ikke er under danske lovgivning og ligger et sted i udlandet.

Skal du eksempelvis købe mobiltelefoner uden abonnement, tablets, gadgets eller lignende, kan det være en rigtig god ide at besøge Pricepusher.eu, her finder du nemlig en oversigt over webshops der er e-mærket eller lignende. Se mere her.

Noget andet du skal være meget opmærksom på, hvis du bestiller fra en udenlandsk webshop er de regler der gælder i det land, der er nemlig en god chance for at de ikke er de samme som her i landet, og så kan det være svært at sende en vare retur.

Generelt opfordres der til at du i så vid udstrækning som muligt benytter danske webshops til køb af gaver, da sikkerheden er større her.

Forbrug.dk kan du læse alt om hvordan dine rettigheder er, i forbindelse med online køb.

DEL
Næste artikelGiv en mobil i julegave