DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som dine familiemedlemmer kommer op i årene, har du med garanti bemærket, at det bliver sværere og sværere at presse at presse en ønskeliste ud af dem, hvilket ikke ligefrem gør hverken fødselsdage eller jul særligt meget nemmere.

Giv en god gave

Ønsket om at give en god gave udspringer jo sådan set bare af, at man sætter pris på modtageren, og så kan det være svært at forlige sig med, at de måske ikke ønsker sig noget. I hvert fald ikke noget materielt. De har ganske enkelt alt, hvad de skal bruge, og det er helt i orden.

Hvis du alligevel har lyst til at give din onkel, mor eller bedstefar en julegave, de vil huske, kan du med fordel give dem minder fremfor gaver. Det kan du for eksempel gøre ved at give dem en oplevelsesgave, men du kan også give dem billeder fra tidligere minder. Der er en sjov tendens til, at man bliver gladere og gladere ofr fotos jo ældre man bliver, og det kan du jo med fordel benytte dig af.

En god gave er en personlig gave

I dag er der nemlig rigtig mange muligheder for at give en personlig gave til dem der har alt, hvis bare man har nogle søde og gode fotos i baghånden. For eksempel er der rigtig mange online virksomheder, som tilbyder at lave en fotobog for dig med dine egne billeder, og det er den oplagte gave til det sentimentale familiemedlem, der ikke ved, hvad de ellers skal ønske sig. Med sådan en kan de nemlig forsvinde tilbage til alle de gode minder i fortiden, og det vil med garanti sætte et smil på deres læber.

Du har som skaberen bag en fotobog også rig mulighed for at gøre den personlig. Du kan tilføje et eller flere billeder på enhver side, indsætte tekst og endda forme og skære i billederne, som du vil. Hvis du er en smule kreativt anlagt, vil du med garanti også synes, at det er sjovt at lave fotobogen.

Mange muligheder

Hvis modtageren er en smule mere med på noderne, kan det også være, at de skal have noget så højteknologisk som en digital billederamme. I korte træk er en digital billedramme sådan set bare en billedramme med et hukommelseskort og en touchskærm. Det vil altså sige, at du kan uploade alle de bedste billeder på kortet, så modtageren ikke behøver at bekymre sig om, hvilket de skal hænge op. Billedrammen kan sågar fungere som et slags digitalt fotoalbum. Grundet touchskærmen, kan de nemlig helt selv vælge, hvilket billede, der skal fremvises, så de også kan vise de bedste til en eventuel gæst.

Hvis du eller modtageren har et yndlingsbillede, kan du endda få det blæst op i fuldt format på en plakat, så det kan pynte i deres stue eller andetsteds. Hvis det er et kønt billede med masser af følelser tilknyttet, vil de med garanti være taknemmelige.