DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den søde juletid kender vi alle som en højtid, hvor kanel, kræmmerhuse og kælketure er på programmet i mange danske husstande. Vi samles om hyggelige stunder indenfor med klippe-klistre-projekter og pebernødsbagning, mens de mere eventyrlystne nyder at lege i sneen og suse ned af kælkebakkerne. Men sommetider kan man have lyst til at prøve noget nyt. Det kan være, du har overvejet at fejre julen på en lidt anden manér end den sædvanlige danske decemberjul. Der er heldigvis masser af alternativer for dig, der trænger til varme og ferie. Læs med her og bliv inspireret.

Østens mange eventyr

Hvis man rejser østpå, vil man støde på mange forskellige lande med et væld af oplevelser og kulturer at byde på undervejs. Et af de mange rejsedestinationer, som er særligt populære i vintersæsonen, er Thailand. Her er der nemlig varme temperaturer, som man kan nyde i indbydende omgivelser. Hvis dette lyder som sød musik i dine ører, så bør du helt afgjort tage at overveje dette rejsemål. Der findes forskellige muligheder for fly til thailand, hvilket man allerede nu med fordel kan bestille til årets juleferie.

Besøg landet ”Down Under”