DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du have indtalt stemmer til din reklamefilm? Mangler du en fortællerstemme til din lydbog, eller måske har du brug for en fængende voice-over til din YouTube-video? 

Kom i kontakt med et professionelt speakstudie, og få professionelle stemmer til at tale for dig. Det er både nemt og enkelt, og så er det med til at løfte dit indhold til nye højder. 

Hvem bruger speak? 

Du kan næsten være 100 % sikker på, at de reklamefilm, som du ser i fjernsynet, eller stemmerne, som du hører i dine videospil, er speak in action. Professionelle medier og virksomheder indtaler ofte ikke deres voice-over selv, men bestiller deres stemmer fra et speakstudie. 

Et speakstudie består af stemmetalenter, der mestrer forskellige sprog, accenter, jargoner og stemmeføringer, der kan skræddersys til netop dit projekt. Derudover besidder et studie det nyeste state-of-the-art udstyr, som sørger for at stemmerne går klart igennem.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller speak og voice-over fra et speakstudie, så skal du igennem 3 nemme steps.

  1. Først skal du vælge den helt rigtige stemme. Hos studiet er der et katalog af forskellige unikke stemmer, som du kan lytte til og vælge ud fra.
  2. Når du har valgt dit voice-over talent, skal du vælge det medie, som du skal bruge stemmen til. 
  3. Til sidst skal du vælge, hvor mange ord der skal indtales – og resten klares for dig!

Prisen for dit projekt

Prisen afhænger af, hvilket talent du vælger at samarbejde med. Prisen kan for eksempel være højere, hvis du har brug for en stemme, der skal kunne indtale på engelsk eller tysk. Naturligvis afhænger prisen også af, hvor mange ord du skal have indtalt og på hvilket medie. 

Når du har angivet dine ønsker og behov, kan studiet estimere prisen for dit projekt, før samarbejdet går i gang.