DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter et mobilabonnement til hele familien? Så er det nu, du skal på udkig. Januar byder nemlig på mange udsalg og rigtig mange gode tilbud til dig, der vil lave en god handel. Vi har samlet lidt tips til dig, inden du begiver dig ud i tilbudsjunglen.

Stigende forbrug

I en gennemsnitlig dansk husholdning bruger 60% af beboerne deres mobil dagligt, og hos husets unge beboere bruger 70% deres smartphones dagligt. Og den udvikling har været støt stigende i snart ti år.  Hvad betyder det for jeres familie? Det betyder, at jeres dataforbrug vil stige markant i de kommende år. Og jeres abonnement skal afspejle lige netop dette. Mange familier har forskellige forbrugsmønster fra ung til gammel, og derfor kan det give mening for jer at lave en familiepulje af henholdsvis taletid, SMS’er og data.

Data er det vigtigste parameter for mange

De yngre familiemedlemmers forbrug baserer sig ofte på datadrevne tjenester. Facebook, Snapchat, Youtube og andre sociale medier kræver ekstrem megen data, og derfor skal du, hvis du har teenagers i hjemmet, prioritere dataforbruget højt.

Det samme gør sig faktisk gældende, hvis du har små børn. Pokemon Go – dette års helt store hit – kræver udover et batteri der kunne drive en månelanding også en del data. Så når de kære små fanger Pikáchu, Eewy, Meowth og de andre Pokemons, koster det på kontoen.

Samtidig så er taletid også helt centralt. Måske bruger du telefonen på arbejdet, men har ikke arbejdstelefon. Så løber minutterne hurtigt.

SMS’er er ikke længere en service, som udgør en stor udgift. Forbi er tiden, hvor SMS’er koster 2kr. per styk, og mange tilbyder dem gratis, som en del af pakken.

Måske mangler hele familien nye telefoner. Telia, TDC og flere teleselskaber tilbyder familiepakker med telefoner og delte pakker. Derfor kan det give mening for danske familier at bruge nogle af de prissammenligningstjenester, der er til rådighed online. Find det bedste mobilabonnement til familien og saml og spar penge – Så let er det.