DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Noget af det sværeste ved at finde julegaver er altid at finde en julegave til manden i ens liv. De køber oftest bare hvad det er de mangler og når man så nærmer sig juletid, så har de ingen ønsker. Problemet kommer tilbage hvert år og jeg er sikker på at der opstår et lignende problem i mange andre hjem. Tilfældet var det samme igen her for nogle måneder siden indtil jeg kom frem til den bedste idé jeg har fået længe. Desværre kan idéen ikke genbruges næste år, men jeg håber at den kan inspirere nogle af jer til at gøre det samme. Det er en god gave til manden som også kan gavne dig ved at du kan få et nyt og flot indtryk i dit hjem.

Gaven er nemlig et nyt gulv. Og da min mand er lidt af en handyman så er gaven også at han får det som et projekt han kan udføre når han har tid til det.

Jeg valgte et lækkert sildebensparket som det gulv der skulle anlægges i vores stue. Gulvet er meget moderne pt og kan holde i mange år grundet det træ jeg har købt, er i god kvalitet. Jeg tror godt det kan svare sig at købe noget lidt dyrere her for at sikre sig at man ikke skal skifte gulvet hurtigt igen.

Et nyt gulv kan gøre rigtig meget for dit hjem, det kan være med til at give et helt nyt første håndsindtryk til hjemmet og næsten få det til at føles som et nyt hjem.

Et lillefif kan være at når man alligevel har ryddet hele rummet for at kunne lægge et nyt gulv det er at få malet grundet. Det kunne f.eks. også være at du valgte at male loftet. Her kan du bare gøre det mens du har det gamle gulv på, så du ikke risikere at du spilder ned på dit finde nye gulv.