DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De ansatte kæmper for firmaet hver dag. De arbejder hårdt, de skaffer resultater og de udgør ånden i forretningen. De ansatte er grunden til at firmaet løber rundt, og det fortjener de et kæmpe tak for. Men hvordan viser man egentlig sine ansatte at man sætter pris på alt deres hårde arbejde i løbet af året? Og hvad giver man egentlig sine ansatte for at gøre dem alle sammen glade? Det er her firmajulegaver kommer ind i billedet. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du viser dine ansatte at du sætter pris på dem og al deres hårde arbejde op til jul ved at give dem den perfekte julegave.

Giv dine ansatte firmajulegaver

Der er intet som et kæmpe klap på skulderen, når man har gjort et godt stykke arbejde. Og hvad er et større klap på skulderen end en lækker julegave i slutningen af året? Hvis du spørger mig, er der ikke meget, der slår en rigtig god julegave – og det viser virkelig dine ansatte at du sætter pris på dem.

Lad dine ansætte vælge deres egen gave

Det er en svær – ja, nærmest umulig – opgave at finde én julegave, der passer til alle ansatte, og det bliver kun sværere, hvis man har et større firma med mange forskellige slags ansatte, som måske slet ikke har så meget til fælles. Én mulighed er dog at du kan give alle de ansatte en lækker gavekurv op til jul – en gavekurv fuld af vin, chokolade og andre lækkerier. Det gør lige julen lidt sødere, når man får serveret en masse lækkerier lige op til juleferien.

Der findes dog en anden mulighed, som dine ansatte helt sikkert vil sætte en del mere pris på. Du kan nemlig vælge at lade dine ansatte vælge deres egen julegave i en firmagave shop. Det er så nemt. Du skal blot vælge et beløb per ansat og så får de ansatte en masse muligheder. De kan vælge imellem alle produkter i gaveshoppen, der er inden for beløbsgrænsen og vælger på den måde helt selv deres julegave. Du giver dine ansatte en gave som tak for deres indsats igennem året, og dine ansatte får en gave, de rent faktisk bliver glad for. Win-win.